MA-PE 9-18

Hinnastomme

Tuo autosi meille!
Käsinpesut, sisäpuhdistukset, ulkopuhdistukset, verhoilupesut, vahaukset, kiillotukset, renkaanvaihdot ja rengashotelli.

Hinnastossa
HA = Henkilöauto (1-5 paikkainen matala, ei citymaasturi)
ISO = Katumaasturit ja Tila-autot (esim Qashqai, XC 60, Galaxy, Tesla model Y)
PA =Pakettiauto max 3 paikkainen (esim. Hiace, Transporter ja Vito)
Isot pakettiautot, Isot tila-autot (5-9 paikkaiset), matkailu- retkeilyautot, Kysy tarjous!

ULKOPESUT HA ISO PA
1. Käsinpesu Merkurius, Peruspesu
( Pesuaika 30 – 45 min ) 
31 € 36€ 46 €
Auton esipesu huolellisesti, käsinpesu kintaalla, vanteiden pesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla.
Yksinkertaisin ja nopein ulkopesu, joka ei sisällä auton mattojen tai ovenvälien puhdistusta ja kuivausta.
Sisältää kesällä kevyen hyönteisten liuotuksen ja talvella kevyen suolanpoiston.
2. Käsinpesu Mars, Kunnon käsinpesu
( Pesuaika 40 min –  55 min ) 
40 € 45 € 55 €
Auton esipesu huolellisesti, Käsinpesu kintaalla, vanteiden pesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla.
Sisältää kesällä hyönteisten liuotuksen ja talvella suolanpoiston.

Peruspesun Merkurius lisäksi: Ovenvälien huuhtelu ja kuivaus ja mattojen puhdistus.
3. Käsinpesu Mars+ , Kunnon käsinpesu + pinnoitteen hoito.
( Pesuaika 60 min –  75 min ) 
60 € 65 € 75 €

Auton esipesu huolellisesti, käsinpesu kintaalla, vanteiden tehopesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla.
Sisältää kesällä hyönteisten liuotuksen ja talvella suolanpoiston.

Peruspesun Merkurius lisäksi: Ovenvälien huuhtelu ja kuivaus, mattojen puhdistus ja pinnoitteen hoito PCS boost käsittelyllä.

4. Käsinpesu Venus, Tehopesu
( Pesuaika 70 min – 90 min ) 
69 € 75 € 90 €
Auton esipesu huolellisesti, käsinpesu kintaalla, vanteiden tehopesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla.
Sisältää kesällä tehokkaan hyönteisten liuotuksen ja talvella tehokkaan suolanpoiston.

Peruspesun Merkurius lisäksi: Ovenvälien huuhtelu + pesu ja kuivaus, mattojen puhdistus, raudan, lentoruosteen, pihkan ja pienpoisto.
 
ULKO- JA SISÄPESUT HA ISO PA
5. Ulko- ja sisäpuhdistus Neptunus,
( Pesuaika 50 – 65 min )
50 € 55 € 65 €

Ulkoa: Auton esipesu huolellisesti, Käsinpesu Kintaalla, vanteiden pesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla. Ovenvälien huuhtelu ja kuivaus.

Sisältä: Mattojen, lasien ja kojelaudan puhdistus.

6. Ulko- ja sisäpuhdistus Uranus
( Pesuaika 60 – 75 min )
60€ 70 € 75 €

Ulkoa: Auton esipesu huolellisesti, Käsinpesu Kintaalla, vanteiden pesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla.Ovenvälien huuhtelu ja kuivaus. Sisältää kesällä hyönteisten liuotuksen ja talvella suolanpoiston.

Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan puhdistus ja auton sisätilojen kevyt imurointi.

7. Ulko- ja sisäpuhdistus Saturnus
( Pesuaika 75 – 100 min )
 75 € 90 € 100 €

Ulkoa: Auton esipesu huolellisesti, Pienpoisto, Käsinpesu Kintaalla, vanteiden pesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla.Ovenvälien huuhtelu ja kuivaus, mattojen puhdistus.Sisältää kesällä hyönteisten liuotuksen ja talvella suolanpoiston.

Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan puhdistus, auton matkustamon imurointi ja pölyjen puhdistus. (ei takakontti)

8. Ulko- ja sisäpuhdistus Jupiter
( Pesuaika 110 – 150 min )
110 € 130 € 150 €

Ulkoa: Auton esipesu huolellisesti, Käsinpesu Kintaalla, Pienpoisto, vanteiden pesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla, vahaus (1-3kk). Ovenvälien pesu ja kuivaus. Sisältää kesällä hyönteisten liuotuksen ja talvella suolanpoiston.

Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan puhdistus, auton matkustamon imurointi, pölyjen puhdistus ja takakontin pintojen puhdistus

9. Ulko- ja sisäpuhdistus Jupiter+
( Pesuaika 150 – 200 min)
150 € 170 € 200 €

Ulkoa: Auton esipesu huolellisesti, Käsinpesu Kintaalla, Pienpoisto, vanteiden pesu, ulkopinnan kuivaus puhaltamalla ja viimeistelyliinalla, vahaus (1-3kk). Ovenvälien pesu ja kuivaus. Sisältää kesällä hyönteisten liuotuksen ja talvella suolanpoiston.

Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan syväpuhdistus, auton matkustamon ja takakontin kunnon imurointi, pölyn ja kuran puhdistus, sekä sisätilojen muoviosien puhdistus ja ehostus.

 
SISÄTILOJEN LISÄPUHDISTUKSET PESUJEN LISÄKSI HA ISO PA
Penkkien verhoilun pesu
( Pesuaika 150 – 180 min )
120 € 150 € 100 €
Penkkien harjaus, imurointi sekä märkäpesu
Koko sisustan verhoilupesu
( Pesuaika 180 – 225 min )
180 € 225 € 160 €
Penkkien, lattiaverhoilun harjaus, imurointi sekä märkäpesu, nahka ja muovipintojen syväpuhdistus, sekä kattoverhoilun puhdistus.
Hajunpoisto / Otsonointi
( Pesuaika 150 min )
60 €    
Koneellinen hajunpoisto sisätiloista (Kesto noin 2,5 tuntia). Otsonointi hajottaa kaikkia tunnettuja bakteeri- ja virusyhdistelmiä ja poistaa siten pahimpiakin hajuja, kuten eläinten, tupakan ja vaikkapa oksennuksen hajuja.
Desinfiointi
( Pesuaika 25 – 30 min)
25 € 30 € 25 €
Sisätilat puhdistetaan bakteerit ja virukset poistavalla aineella
 
VAHAUKSET, PESUN LISÄKSI HA ISO PA
Pesuvaha
( asennusaika 5 min )
3 € 4 € 5 €
Kiiltoa seuraavaan pesuun asti ja jopa ylitse.
Vahaus
( asennusaika 10 -15 min )
10 € 12 € 15 €
Kiiltoa ja suojaa 1-3 kuukauden ajan.
Kovavahaus
( Asennusaika 75 – 95 min )
74 € 79 € 94 €
Palauttaa kiillon, puhdistaa ja suojaa maalipintaa jopa yli 6 kuukauden ajan (Ota mielummin PCS Hard pinnoite, kestää paremmin)
PCS 44 Vahapinnoite
( Asennusaika 120 – 150 min )
120 € 140 € 150 €
Stardust PCS 44, keraaminen hybridivaha. Suojaa ja hydrofobisuutta oikealla hoidolla jopa yli 12 kuukauden ajaksi.
 
PINNOITUKSET, PESUN LISÄKSI HA ISO PA
PCS Hard pinnoite
(Asennusaika 80 – 100 min)
Testattu kesto  6 – 12kk
79 € 84 € 99 €
Pinnoitusaine muodostaa kohteen maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottimilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 6-12 kuukauden ajan.
(Valmistaja mainostaa jopa 1 vuoden kestolla)
Nanopinnoite Koch-Chemie K1
Testattu kesto 1 vuosi
150 € 170 € 210 €
1K-Nano maalinsuojan teho perustuu innovatiivisiin reaktiivisiin aineisiin, jotka muodostavat erittäin sileän, peilimäisen pinnan, joka kestää kemikaaleja, UV-säteilyä ja hankausta. 1K-Nanon lisäaineet antavat maaleille erittäin syvän sävyn. Maalipinta on suojattu täydellisesti ja kestävällä tavalla haitallisista ympäristövaikutuksista. Ainutlaatuinen helppo puhdistuskyky tarkoittaa sitä, että hyönteiset, lintujen jätteet ja muu lika voidaan poistaa paljon helpommin. Kestää noin vuoden, mutta kestoa voidaan pidentää jopa kolmeen vuoteen säännöllisen jälkikäsittelyn ja asiantuntijan vuotuisen maalitarkastuksen avulla!
(Valmistaja mainostaa jopa 3 vuoden kestolla.)
Keraaminen Stardust PCS2 Pinnoitus 
Testattu kesto 1,5 – 2,5 vuotta
275 € 300 € 390 €
Stardust PCS 2 pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, alkalisilta ja muilta syövyttäviltä pesuliuoksilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 18 – 24 kk. Suositellaan lisäksi maalipinnan koneellista kiillotusta, ellei pinta ole uusi ja naarmuton, parantaa pinnoitteen pysyvyyttä ja näin myös kestoa.
(Valmistaja mainostaa jopa 2 vuoden kestolla.)
Keraaminen Stardust PCS5 Pinnoitus
Testattu kesto 3,5 – 5 Vuotta
590 € 640 € 740 €
Stardust PCS 5 pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 48 – 60 kk. Sisältää lisäksi maalipinnan koneellista kiilloitusta, epäpuhtauksista ja hapettumista, pinnoitteen pysyvyyden varmistamiseksi. Naarmunpoisto myllytys lisähinnasta.
(Valmistaja mainostaa jopa 5 vuoden kestolla.)
Keraaminen Dimondbrite Performance paint protection Pinnoitus
Arvioitu kesto jopa 3 – 7 vuotta
590 € 640 € 740 €
Keraaminen Dimondbrite pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta. Dimondbritellä käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 36 – 84 kk. Hydrofoobisin pinnoitteemme.
Sisältää lisäksi maalipinnan koneellista kiilloitusta, epäpuhtauksista ja hapettumista, pinnoitteen pysyvyyden varmistamiseksi. Naarmunpoisto myllytys lisähinnasta
(Valmistaja mainostaa  jopa 10 vuoden kestolla.)
Lasien PCS G Tuulilasinpinnoitus 50 € 50 € 60 €
STARDUST PCS G lasipinnoite on antistaattinen vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasipinnat puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite vähentää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii voimakkaasti likaa. PCS G:llä pinnoitettu lasipinta helpottaa talvella myös jään poistamista lasipinnoilta ja kesäaikana hyönteisjäämät irtoavat lasista helposti.
Lasien PCS G Kaikkien lasienpinnoitus 100 € 110 € 110 €
STARDUST PCS G lasipinnoite on antistaattinen vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasipinnat puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite vähentää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii voimakkaasti likaa. PCS G:llä pinnoitettu lasipinta helpottaa talvella myös jään poistamista lasipinnoilta ja kesäaikana hyönteisjäämät irtoavat lasista helposti.
 
LISÄPALVELUT, PESUN LISÄKSI HA ISO PA
Alustapesu 10 € 12 € 15 €
Alusta on syytä puhdistaa säännöllisesti, etenkin talvella on tärkeää pestä alusta, tiesuolan takia ja estääksesi auton ruostumista.
Pien- ja pihkanpoistopesu 15 € 17 € 17 €
Pienpoistossa käytetään erityistä pienpoistoon tarkoitettua kemikaalia, joka auton maalipinnalle suihkutettaessa reagoi epäpuhtauksien kanssa. Pikitahrat näkyvät maalipinnalla tai auton vanteissa yleensä mustina täplinä, joita on vaikea saada pois. Pienpoistoaine liuottaa tahrat pois.
Raudan- ja lentoruosteenpoistopesu 15 € 17 € 17 €
Auto on syytä puhdistaa säännöllisesti raudasta ja lentoruosteelta, näitä tarttuu maalipintaan esimerkiksi nastoista ja jarrypölystä. Nämä alkavat muodostaa pintaruostetta, jos autoa ei ajoissa puhdisteta rautapartikkeleista. Raudanpoistoon käytetään erityistä raudanpoistoon tarkoitettua ainetta, joka auton maalipinnalle suihkutettaessa reagoi raudan kanssa
Moottorin päällipesu (Huom! Asiakkaan vastuulla) Alkaen 30 €    
Moottoritila kannattaa toisinaan puhdistaa, ettei korroosio pääse alkamaan niin helposti. Moottoritilan pesu vaatii erikoisosaamista, jotta herkät sähkö- ja tietotekniikkalaitteet eivät vioitu puhdistuksessa. Jotkin automallit saattavat olla pesun suhteen erityisen herkkiä, siksi moottoripesu tehdään aina auton omistajan vastuulla.
Ajoneuvon nouto 20 € 20 € 20 €
Ajoneuvon noutopalvelu Järvenpään alueella
 
1-step kiillotus, Palauttaa kiillon ja väriä alk. 150 €
Kiillotus on kevyempi auton hionta -menetelmä, toteutamme työn 1 vaiheisella menetelmällä, epäkeskokoneella.
2-step kiillotus, Poistaa 1 step kiilloituksen lisäksi jo naarmuja alk. 300 €
Kiillotus on 1 vaiheista kiilloitusta hiovampi menetelmä, toteutamme työn 2 vaiheisella menetelmällä, yleensä epäkeskokoneella.  
3-step kiillotus, Auton pinnasta tulee jo lähes naarmuton alk. 400 €
Syvällisempi ja työläämpi menetelmä jossa autoa hiotaan 3 vaiheisella menetelmällä, eli ns. epäkesko sekä rotary konein sekä lukuisin eri laikoin. 3 vaiheinen menetelmä tasoittaa syvempiä naarmuja, poistaa pintanaarmut ja hapettumat sekä palauttaa auton alkuperäisen värin.  
Kiillotusten hinnat alkaen hintoja henkilöautolle, tule kysymään paikanpäälle tarjous autollesi.
Ajoneuvon pinta tulee aina suojata kiillotuksen / myllytyksen jälkeen.
 
 
RENKAIDEN VAIHTO + KAUSISÄILYTYS HA ISO PA

Renkaiden vaihto

30 € 30 € 35 €
Rengashotelli S 85€ / kausi
Kausisäilytys noin 6kk + vakuutus
Rengashotelli M 85€ / kausi
Kausisäilytys noin 6kk + vakuutus + allevaihto
Rengashotelli L 95€ / kausi
Kausisäilytys noin 6kk + vakuutus + allevaihto + pesu