MA-PE 9-18

Hinnastomme

Tuo autosi meille!
Käsinpesut, sisäpuhdistukset, ulkopuhdistukset, verhoilupesut, vahaukset, kiillotukset, renkaanvaihdot ja rengashotelli.

Hinnastossa
HA = Henkilöauto,
ISO = Katumaasturit ja Tila-autot (esim qashqai, XC 60, galaxy)
PA =Pakettiauto (esim. Hiace, Transporter ja Vito, sekä siitä isommat)
Pakettiautot (5-9 paikkaiset), matkailu- retkeilyautot, Kysy tarjous!

ULKOPESUTHAISOPA
1. Käsinpesu Merkurius (Peruspesu Kesä)25 €30 €35 €
Esipesu, käsin kinnastelu shampoolla + ulkopinnan kuivaus. Yksinkertaisin ja nopein ulkopesu, joka ei sisällä auton mattojen tai ovenvälien puhdistusta ja kuivausta.
2. Käsinpesu Pluto (Peruspesu Talvi)28 €33 €38 €
Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla + Ulkopinnan kuivaus. Yksinkertaisin ja nopein ulkopesu, joka ei sisällä auton mattojen tai ovenvälien puhdistusta ja kuivausta.
3. Käsinpesu Mars (Kunnon käsinpesu)30 €35 €40 €
Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla, mattojen-, ovienvälien puhdistus ja kuivaus
4. Käsinpesu Venus (Tehopesu)49 €54 €59 €
Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla, pien-, suolan-, raudan- ja lentoruosteenpoisto pesut + mattojen ja ovienvälien puhdistus + kuivaus
 
ULKO- JA SISÄPESUTHAISOPA
5. Ulko- ja sisäpuhdistus Neptunus40 €45 €50 €
Ulkoa: Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla, ovienvälien puhdistus ja kuivaus.
Sisältä: Mattojen, lasien ja kojelaudan puhdistus.
6. Ulko- ja sisäpuhdistus Uranus55 €60 €65 €
Ulkoa: Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla, ovienvälien puhdistus ja kuivaus.
Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan puhdistus ja auton sisätilojen kevyt imurointi.
7. Ulko- ja sisäpuhdistus Saturnus70 €80 €85 €
Ulkoa: Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla, pien- ja suolanpoistopesu, ovienvälien puhdistus ja kuivaus.
Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan puhdistus, auton sisätilojen imurointi ja pölyjen puhdistus.
8. Ulko- ja sisäpuhdistus Jupiter95 €105 €110 €
Ulkoa: Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla, pien- ja suolanpoistopesu, vahaus (1-3kk), ovienvälien puhdistus ja kuivaus.
Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan puhdistus, auton sisätilojen imurointi, pölyjen puhdistus. ja takakontin pintojen puhdistus
9. Ulko- ja sisäpuhdistus Jupiter+120 €130 €135 €
Ulkoa: Liuotin esipesu, käsin kinnastelu shampoolla, pien- ja suolanpoistopesu, vahaus (1-3kk), ovienvälien puhdistus ja kuivaus.
Sisältä: Mattojen, lasien, kojelaudan syväpuhdistus, auton sisätilojen ja takakontin kunnon imurointi, tornaadointi: pölyn ja kuran puhdistus, sekä sisätilan muoviosien pinnoite
 
SISÄTILOJEN LISÄPUHDISTUKSET PESUJEN LISÄKSIHAISOPA
Penkkien verhoilun pesu100 €140 €100 €
Penkkien harjaus, imurointi sekä märkäpesu
Koko sisustan verhoilupesu160 €200 €160 €
Penkkien, lattiaverhoilun harjaus, imurointi sekä märkäpesu, nahka ja muovipintojen syväpuhdistus, sekä katon puhdistus tornadolla ja liinoilla.
Hajunpoisto / Otsonointi60 €60 €60 €
Koneellinen hajunpoisto sisätiloista (Kesto noin 2,5 tuntia). Otsonointi hajottaa kaikkia tunnettuja bakteeri- ja virusyhdistelmiä ja poistaa siten pahimpiakin hajuja, kuten eläinten, tupakan ja vaikkapa oksennuksen hajuja.
Desinfiointi25 €30 €25 €
Sisätilat puhdistetaan bakteerit ja virukset poistavalla aineella
 
VAHAUKSET, PESUN LISÄKSIHAISOPA
Pesuvaha2 €3 €4 €
Kiiltoa seuraavaan pesuun asti ja jopa ylitse.
Vahaus10 €12 €15 €
Kiiltoa ja suojaa 1-3 kuukauden ajan.
Kovavahaus59 €64 €69 €
Palauttaa kiillon, puhdistaa ja suojaa maalipintaa jopa yli 6 kuukauden ajan
PCS 44 Vahapinnoite90 €110 €150 €
Stardust PCS 44, keraaminen hybridivaha. Suojaa ja hydrofobisuutta oikealla hoidolla jopa yli 12 kuukauden ajaksi.
 
PINNOITUKSET, PESUN LISÄKSIHAISOPA
PCS Hard pinnoite (6-12kk)69 €74 €79 €
Pinnoitusaine muodostaa kohteen maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottimilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 6 – 12 kk.
Nanopinnoite Koch-Chemie K1150 €170 €210 €
1K-Nano maalinsuojan teho perustuu innovatiivisiin reaktiivisiin aineisiin, jotka muodostavat erittäin sileän, peilimäisen pinnan, joka kestää kemikaaleja, UV-säteilyä ja hankausta. 1K-Nanon lisäaineet antavat maaleille erittäin syvän sävyn. Maalipinta on suojattu täydellisesti ja kestävällä tavalla haitallisista ympäristövaikutuksista. Ainutlaatuinen helppo puhdistuskyky tarkoittaa sitä, että hyönteiset, lintujen jätteet ja muu lika voidaan poistaa paljon helpommin. Kestää noin vuoden, mutta kestoa voidaan pidentää jopa kolmeen vuoteen säännöllisen jälkikäsittelyn ja asiantuntijan vuotuisen maalitarkastuksen avulla!
Keraaminen Stardust PCS2 Pinnoitus225 €250 €270 €
Stardust PCS 2 pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, alkalisilta ja muilta syövyttäviltä pesuliuoksilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 18 – 24 kk. Suositellaan lisäksi maalipinnan koneellista kiillotusta, ellei pinta ole uusi ja naarmuton.
Keraaminen Stardust PCS5 Pinnoitus500 €550 €590 €
Stardust PCS 5 pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 48 – 60 kk.
Sisältää lisäksi maalipinnan koneellista kiilloitusta, epäpuhtauksista ja hapettumista, pinnoitteen pysyvyyden varmistamiseksi. Naarmunpoisto myllytys lisähinnasta
Lasien PCS G Tuulilasinpinnoitus50 €50 €60 €
STARDUST PCS G lasipinnoite on antistaattinen vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasipinnat puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite vähentää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii voimakkaasti likaa. PCS G:llä pinnoitettu lasipinta helpottaa talvella myös jään poistamista lasipinnoilta ja kesäaikana hyönteisjäämät irtoavat lasista helposti.
Lasien PCS G Kaikkien lasienpinnoitus100 €110 €110 €
STARDUST PCS G lasipinnoite on antistaattinen vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasipinnat puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite vähentää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii voimakkaasti likaa. PCS G:llä pinnoitettu lasipinta helpottaa talvella myös jään poistamista lasipinnoilta ja kesäaikana hyönteisjäämät irtoavat lasista helposti.
 
LISÄPALVELUT, PESUN LISÄKSIHAISOPA
Alustapesu10 €12 €15 €
Alusta on syytä puhdistaa säännöllisesti, etenkin talvella on tärkeää pestä alusta, tiesuolan takia ja estääksesi auton ruostumista.
Pien- ja suolanpoistopesu10 €12 €15 €
Auto on syytä puhdistaa säännöllisesti pieltä ja suolalta, etenkin talvella tiesuolan ja kesällä maalipintaan tarttuneen pien takia.
Raudan- ja lentoruosteenpoistopesu10 €12 €15 €
Auto on syytä puhdistaa säännöllisesti raudasta ja lentoruosteesta, näitä tarttuu maalipintaan esimerkiksi nastoista ja jarrypölystä. Nämä alkavat muodostaa pintaruostetta, jos autoa ei ajoissa puhdisteta rautapartikkeleista
Moottorin pesu (Huom! Asiakkaan vastuulla)30 €30 €30 €
Moottoritila kannattaa toisinaan puhdistaa, ettei korroosio pääse alkamaan niin helposti. Moottoritilan pesu vaatii erikoisosaamista, jotta herkät sähkö- ja tietotekniikkalaitteet eivät vioitu puhdistuksessa. Jotkin automallit saattavat olla pesun suhteen erityisen herkkiä, siksi moottoripesu tehdään aina auton omistajan vastuulla.
Ajoneuvon nouto20 €20 €20 €
Ajoneuvon noutopalvelu Järvenpään alueella
Pakettiauton katon pesu– €– €15 €
 
1-step kiillotus, Palauttaa kiillon ja väriäalk. 150 €
Kiillotus on kevyempi auton hionta -menetelmä, toteutamme työn 1 vaiheisella menetelmällä, epäkeskokoneella.
2-step kiillotus, Poistaa 1 step kiilloituksen lisäksi jo naarmujaalk. 300 €
Kiillotus on 1 vaiheista kiilloitusta hiovampi menetelmä, toteutamme työn 2 vaiheisella menetelmällä, yleensä epäkeskokoneella. 
3-step kiillotus, Auton pinnasta tulee jo lähes naarmutonalk. 400 €
Syvällisempi ja työläämpi menetelmä jossa autoa hiotaan 3 vaiheisella menetelmällä, eli ns. epäkesko sekä rotary konein sekä lukuisin eri laikoin. 3 vaiheinen menetelmä tasoittaa syvempiä naarmuja, poistaa pintanaarmut ja hapettumat sekä palauttaa auton alkuperäisen värin. 
Kiillotusten hinnat alkaen hintoja henkilöautolle, tule kysymään paikanpäälle tarjous autollesi.
Ajoneuvon pinta tulee aina suojata kiillotuksen / myllytyksen jälkeen.
 
 
RENKAIDEN VAIHTO + KAUSISÄILYTYSHAISOPA
Renkaiden vaihto30 €30 €35 €
Rengashotelli S75€ / kausi
Kausisäilytys noin 6kk + vakuutus
Rengashotelli M85€ / kausi
Kausisäilytys noin 6kk + vakuutus + allevaihto
Rengashotelli L95€ / kausi
Kausisäilytys noin 6kk + vakuutus + allevaihto + pesu