MA-PE 9-18

Myytävät tuotteemme

Myynnissä olevat ammattitason pesuaineet.
Omatoimiseen auton puhdistukseen!

Tule hakemaan hyvät aineet ja välineet auton omatoimiseen puhdistamiseen!

Vannehappo Rotal
750 ml
12,50 €

Laadukas vannehappo vaikean jarrupölyn ja keltaisuuden poistoon. Toimii tehokkaasti ja nopeasti, jopa ilman harjausta, jättäen kiiltävän pinnan vanteisiin.

Sisäpuhdistusaine Plurix
750 ml
12,50 €

Täydellinen sisäpuhdistusaine autoon ja vaikka kotiin, tätä voi myös käyttää esimerkiksi itikoiden poistoon auton keulalta, mikrokuituliinan kanssa!

Pesuaine Stardust PCS Boost! 600ml
29.00 €

Jopa 60 litraa valmista pesuainetta, vahvistamaan ja suojaamaan pinnoitettua tai vahattua autoa! Pakkohankinta vahatulle ja pinnoitetulle pinnalle.

Pesuaine Stardust PCS Rocket
4 litraa
49,00 €

200-300 litraa valmista pesuainetta, ammattikäyttöön tarkoitettu syväpuhdistusaine irroittaa vaikeammankin lian, kuten maantiesuolan, bitumin, hiekan ja loskan aiheuttaman likakerroksen.

Pesuaine Stardust PCS Wash
4 litraa
29,00 €

Jopa 1600 litraa valmista pesuainetta ammattikäyttöön tarkoitettu pesuaine ympärivuotisiin pesuihin.

Vannehappo Stardust Wheel
4 litraa
35,00 €

Erittäin voimakas 3- vaiheinen vannehappo tiiviste, jopa 30 ltr valmista vannehappoa.

Pesusieni
Jumbo
3.50 €

Jumbo pesusienellä auton pesu sujuu kätevästi. Sienestä saa hyvän otteen ja reilun kokonsa ansiosta sieni imee riittävästi vettä.

Pesukinnas
Beesi
24,90 €

Synteettisestä villasta valmistettu pehmeä pesukinnas, joka irrottaa likaa hyvin, mutta ei naarmuta maalipintaa.

Stardust Hitec pesusieni
3,90 €

Stardust pesusieni on suunniteltu auton hellään, mutta tehokkaaseen käsinpesuun. ”Aalto” profiloitu pesusieni liukuu erittäin helposti auton eri pinnoilla. Syvät aallonpohjat takaavat ettei pieni hiekka- tai kiviaines pääse naarmuttamaan auton maalipintaa. Aallonharjat tunkeutuvat helposti pienempiin yksityiskohtiin varmistaen hyvän pesutuloksen tehokkaasti ja aikaa säästäen.

Lasien puhistukseen
Special Lasispray
10,90 €

Special Lasispray puhdistaa lasilta vaikeaakin likaa, kuten rasvaa ja pihkaa. Special Lasispray on pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty lasinpuhdistusaine, joka kestää pakkasta aina –20 ºC asti. Se puhdistaa hetkessä niin lasit, peilit kuin erilaiset muovipinnat. Soveltuu myös karbonaattilasille. Special Lasispray haihtuu nopeasti sisältämänsä alkoholin ansiosta jättäen pinnan kirkkaaksi ja puhtaaksi. Käyttökohteet Lasit, peilit, muovipinnat yms.

STARDUST-logo
Fennelox